In sommige gevallen is het mogelijk dat uw e-mail server onze verstuurde mails verwart met spam en ze daarom niet aflevert. Gelooft u dat u enige communicatie van ons zou moeten ontvangen, maar is het niet binnengekomen, neem dan per e-mail of telefoon contact op met ons Customer Service Center. Onthoud dat u altijd kun inloggen op de "Uw Boekingen" pagina (met behulp van uw e-mailadres en wachtwoord) om uw reservering te bekijken, te delen en om uw reservering voucher af te drukken.